DE VISUEEL ONTWERPER

Ik ben Annemieke van der Molen. Met Visueel Vertoon geef ik antwoord aan mijn verlangen om mooie dingen te creëren en mensen hiermee te raken. Met mijn bedrijf help ik zelfstandig ondernemers met een winkel hun zichtbaarheid te vergroten door het maken van opvallende presentaties.

Naast mijn werk in de Retail raak ik ook erg enthousiast van creatieve uitdagingen op het gebied van festivals en evenementen. Als ik maar kan creëren! Mijn liefde voor visuele presentaties heeft ervoor gezorgd dat ik al 25 jaar met veel toewijding het vak als ontwerper en etaleur uitvoer.

 

DECOR

Originaliteit en kwaliteit zijn mijn uitgangspunten en mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik altijd op zoek ben naar nieuwe mogelijkheden en materialen binnen mijn vakgebied. Dit heeft ervoor gezorgd dat Visueel Vertoon over een grote variatie aan decormaterialen beschikt waarmee ik altijd onderscheidend probeer te zijn.

 

Toewijding zichtbaar in een evenwichtige compositie

TEAm

Ik werk graag samen in het creatieve proces. Klanten waarvoor ik al werk weten dat ik een vertrouwd team van etaleurs om mij heen heb. En met een fijn netwerk van ontwerpers, signmakers, kunstenaars en technici kan ik altijd de juiste mensen aanhaken.

 

 

Selected shape: shape4
playOnce: 0

“Annemieke is synoniem voor de beste etaleur die er voor ons bestaat. Al jaren werken we samen. We hebben regelmatig even overleg en meestal aan een half woord genoeg. Soms komt een klant bij ons binnen met de mededeling: “Ik hoef eigenlijk niet binnen te zijn, maar ik moet even zeggen dat jullie etalage weer zó prachtig is!” En dat zegt precies wat het is. De ene keer uitbundig en de andere keer heel strak, juist die afwisseling zorgt voor stopkracht. En daar is onze etalage voor bedoeld.”

Ellen van den Broek
Van den Tol Opticiens